Røykdykker Bent Sundstøl har kledd seg opp og brannmester Tore Dahl forklarer hva som avgjør at en brannmann kan ta seg inn i et røykfylt brennende hus.

Gjør som barna i Stifinneren barnehage i Åsgårdstrand, ha brannøvelse. Aller viktigst er det å ha øvelse hjemme, fordi det er et beklagelig faktum at det er i hjemmet brann tar liv.

I forberedelsen til øvelsen ble Sandø befart og tiltak planlagt av fra v. Øystein Hovde fra Skjærgårdstjenesten, Sigurd Anders Svalestad fra Fylkesmannen, Einar Flogeland fra brannvesenet og Egil Soglo fra Naturoppsynet. (Foto:IUA-Vestfold).

Onsdag 17/9 øves oljevernberedskapen i ytre Oslofjord. Håndteringen av kritiske situasjoner med akutt forurensning i miljøsårbare Færder og Ytre Hvaler nasjonalpark skal testes.

Feiermester Jan Espeseth og de 14 andre feierene i Vestfold interkommunale brannvesen tar nå fatt på å feie 14 000 piper i Tønsberg.

Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) og Viken Bedriftshelsetjeneste (VBHT) har sammen med vernetjenesten i VIB laget en rapport hvor vi ser på hvordan vi praktisk skal kunne ivareta et fullt forsvarlig arbeidsmiljø for feiervesenet og beredskapsavdelingen som utsettes for kreftfremkallende brannrøyk og sot.

Linker

Galleri

Brann i båten Hildring krevde et liv, til tross for at brannvesenet var svært rakst på stedet. | Fotograf: VIB
Båtbrann
Fotograf VIB
Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS, Ollebukta 6, 3126 Tønsberg      Telefon 33 00 36 00      post@vibr.no