Brosjyren "Brannsikker bolig" fra Brannvernforeningen gir grunnleggende kunnskaper om brannsikkerhet under norske forhold på 32 språk. Last ned brosjyren gratis fra Brannvernforeningen ved å følge linkene under

Ut der det brenner, før det brenner. Rune Huse og Øyvind Bang, med de sammenkoblede røykvarslerne, og alle feierne i Vestfold interkommunale brannvesen vil i neste uke bidra til økt brannsikkerhet ute i mange hjem.

I hele 2011 var det 119 bygningsbranner i området til Vestfold interkommunale brannvesen(VIB). I Tønsberg kommune alene var det hele 45 bygningsbranner for fire år siden. Til nå i 2015 har det vært 47 bygningsbranner i hele slukkedistriktet, som omfatter Holmestrand, Re, Horten, Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme, tilsammen 115 000 innbyggere.

I moderne bygg er hver leilighet, rømningsvei, korridor, trapperom egen branncelle og er konstruert for å motstå brannspredning en gitt tid.

Nær alle som dør i brann omkommer i den branncellen hvor brannen startet. Brannsikkerheten i bygg varier etter konstruksjon, type og alder. Kan du rømme trygt ut, gjør det. Her er våre råd for en rekke boligtyper: 

Linker

Galleri

Fotograf: IUA Vestfold/Folvik
Kamp mot is,kulde og olje
Fotograf IUA Vestfold/Folvik
Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS, Ollebukta 6, 3126 Tønsberg      Telefon 33 00 36 00      post@vibr.no